Zakelijk

PLANNING EN ORGANISATIE

Doe je van alles door elkaar en maak je geen taak echt af? Ben je gestrest omdat iedereen wat van je wil? NU? Dat kunnen we samen veranderen! Ik help je structuur aanbrengen en zorg ervoor dat je weer rust ervaart in je werk maar ook in de balans tussen werk en privé. Als je weer meer rust en ruimte ervaart in je werk zul je ook rustiger thuiskomen.

MANAGEMENT ONDERSTEUNING

Zit je even met je handen in het haar in een drukke periode?
Heb je tijdelijk ondersteuning nodig op het gebied van administratie en secretarieel werk? Neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

ADMINISTRATIE

Ligt bij jou alles op 1 grote stapel? Of zit het ergens in een map in je computer? Ben je aan het zoeken naar de juiste documenten als het weer tijd is voor je belastingaangifte? Zou je graag een systeem willen hebben dat werkt voor jou? Dat pakken we aan! We gaan op zoek naar een systeem dat voor jou werkt.

OPRUIMEN

Zijn de kasten op kantoor een onoverzichtelijke opslagplaats geworden en ben je veel tijd kwijt naar het zoeken van de juiste papieren of documenten? Wil je weer overzicht? Zodat je in 1 oogopslag kunt zien waar alles ligt? Daar kan ik je mee helpen.

Contact