Projecten

BIJEENKOMSTEN EN EVENEMENTEN

Wil je een event organiseren maar ontbreekt het je aan tijd of ervaring? Ik heb ruime ervaring in het plannen en organiseren van zowel kleinschalige als grotere evenementen en kan je tijdelijk bijstaan als ‘regelneef’. Dit kan alles behelzen. Van het vinden van een geschikte locatie tot het uitnodigen van de gasten en het regelen van alles op locatie. Ik kan je veel uit handen nemen als je een onbezorgde bijeenkomst wilt hebben.

TIJDELIJKE ONDERSTEUNING

Zit je even met je handen in het haar in een drukke periode? Heb je tijdelijk ondersteuning nodig op het gebied van administratie en secretarieel werk? Wil je een event organiseren maar heb je geen tijd? Of geen overzicht? Ik heb ruime ervaring met management ondersteuning en het plannen van events en bijeenkomsten en help je graag verder.

VERHUIZEN OF REORGANISEREN

Verhuis je binnenkort of over een tijdje? Meestal is dit een heugelijk feit maar het kan ook stress veroorzaken. Ga je bijvoorbeeld kleiner wonen dan is het zeer waarschijnlijk dat je minder spullen in je nieuwe huis kwijt kan. Wat gooi je weg? Wat bewaar je? Wat pak je alvast in en hoe sorteer je alles? Wie houdt het overzicht? Ik kan je daarbij helpen.
Waar kun je aan denken:
Een handige checklist zodat je niets vergeet
Hulp bij het inpakken en labelen
Sorteren en opruimen vooraf
Versturen verhuisberichten
Hulp bij het indelen van je nieuwe huis of appartement
Het maken van een verhuisplan of een verhuisplanning.

Contact